top of page

Kunstwerk op maat

Een van de leukste, maar ook spannendste dingen om te doen! Een kunstwerk 'op maat' maken!

Jij vindt mijn stijl mooi en je wilt graag iets van/voor jouw gezin, iemand anders of jezelf? Of iets in mijn stijl op iets wat je hebt en niet weg wil doen? Feitelijk kan alles.

 

We praten samen over wat je graag wél of juist helemaal niet wil hebben en zo creëren we samen een (kunst)werk naar wens. 

Op deze pagina vind je (kunst)werken welke ik 'op maat' heb gemaakt. Dit zijn unieke werken. Er is er namelijk maar 'één' van.

 

Stuur me gerust een berichtje als jij ook een uniek kunstwerk wil laten maken en we kijken samen naar de mogelijkheden. 

Marleen tekenend
Edward Vuurtoren Scheveningen Zee

zee van liefde

Edward en zijn meiden wilden oma (en zichzelf) verrassen met een tekening✍🏻. Wat een eer dat ik hiervoor gevraagd werd! 🙏🏻✨💙
Ze waren heel duidelijk over wat er op mocht komen en wat niet. Graag de zon, de zee, ‘iets van Scheveningen’ en als het lukt dat ze zichzelf erin herkennen, met iets wat bij hen ‘past’. Oja en ehh…Wel graag een zwembroekje/bikini aan 😉.

* A3 formaat en een A3 handmatige kopie (voor oma)
* Daler Rowney papier
* Getekend met fineliner pennen van Faber Castell
* A touch of gold van Schmincke

Berglucht familie tekening

berglucht • want in de bergen krijgen we rust 

Lieve nicht wilde voor zichzelf en gezin graag een tekening voor in de keuken op de schouw. ‘Het zou mooi zijn als de tekening uit zichzelf kan staan, maar canvas vind ik te ‘grof’. Ik laat m’n haar groeien dus wil graag lang haar 😁💃. En de oren van de hond zijn zo leuk dus die mag er ook op 🥰🐾 verder geef ik jou alle vrijheid.’

* 29,7x28 cm
* Daler Rowney papier verlijmd op zwart MDF
* Getekend met fineliner pennen van Faber Castell
* A touch of gold van Schmincke

Kolibrie

kolibriesje  • de wind die waait in mijn gedachte door liefde 💓

Lieve Michelle was al vanaf het begin dat ik weer was gaan tekenen mega enthousiast. Mijn werk sprak haar aan en hun interieur zou een opfrisbeurt krijgen, waar een werk van mij mocht komen te hangen. Op een tripje samen met haar gezin en mij naar de Ardennen, bekeken we mijn laatste werk en de zwarte kraai was favoriet. Michelle heeft een speciale band met Curacao en vooral haar overleden moeder in combinatie met een kolibrie werd toen spontaan genoemd. Ik heb deze toen op een goed voelend moment getekend. Samen zochten we in het najaar een passende lijst uit bij Goedman in Den Haag. Ontspiegeld art glass en strak in de lijst, als een boxje. Het is een prachtig kunstwerk geworden. Dank lieve vriendin!

 

* 21x23 cm 
* 220 grs Dahler Rowney papier
* Getekend met fineliner pennen van Winsor and Newton
* A touch of gold van Schmincke

Engel

beschermengel voor mama

Mijn mamaLia onderging een pittige knieoperatie. Daarvoor maakte ik deze beschermengel.

* 10x10 cm 

* Canson papier

* Getekend met fineliner pennen van Winsor and Newton

* A touch of gold van Edding

Vierluik

vierluik

Dit was mijn eerste 'tekening op maat'. Jeroen wilde graag vier verschillende tekeningen voor boven de eettafel, die toch samen een geheel zouden vormen. 'Graag de volgende elementen verwerken als dat kan; de meiden, vrede (we wonen aan het Vredesplein), skate en billen en niet te vergeten; Kroatië'. Enigszins gespannen sloot ik mij een weekend op en met de juiste sfeer heb ik deze afgerond en een paar dagen later in Eindhoven overhandigd en mee opgehangen. Gelukkig waren ze alledrie heel erg blij. Dat nam eindelijk mijn spanning weg en Jeroen; veel plezier van deze werken en dank voor het vertrouwen!

Met de klok mee: 'follow the sun - reikwijdte - zussen 'sun kissed' - vrede'

* 4x 25x25cm 
* Canson papier
* Getekend met fineliner pennen van Winsor and Newton
* A touch of gold van Edding

bottom of page