top of page

Algemene Voorwaarden

Prints (high-end fine art replica's)
De originele afbeeldingen zijn met de hand getekend met behulp van pigment fineliners en verschillende soorten papier van hoge kwaliteit (bijv. Hahnemühle, Canson, Daler Rowney). Sommige zijn ook digitaal aangepast.
De replica prints zijn gedrukt op hoogwaardig fine art papier (Hahnemühle hoge kwaliteit papier 100% katoen). Hierdoor lijkt het alsof het is getekend in plaats van erop gedrukt. De prints zijn er in verschillende maten. De replica's zijn een limited edition, er worden slechts 30 exemplaren per kunstwerk gemaakt! Ze zijn gesigneerd door de kunstenaar (Marleen Ligtenberg) met handgeschreven nummering.

Originelen
De originele afbeeldingen zijn met de hand getekend met behulp van pigment fineliners en verschillende soorten papier van hoge kwaliteit (bijv. Hahnemühle, Canson, Daler Rowney). Sommige zijn ook digitaal aangepast. Originelen zijn niet altijd te koop. Neem contact met mij op als u geïnteresseerd bent in een origineel.

Hoe om te gaan met uw afdruk
Wanneer u uw afdruk uit de verpakking haalt, kan deze opgerold zijn, laat u niet verleiden om deze de andere kant op te rollen, omdat het papier dan kreukt. Laat het in plaats daarvan op een vlak, schoon oppervlak liggen en het zal zichzelf platmaken, zonder dat u iets hoeft te doen. Wanneer u de print wilt inlijsten, wacht dan tot deze helemaal plat is. Behandel de print met zorg en schone handen.

Contact
Neem dan contact met mij op; marleen@byligtenberg.com. Ik probeer e-mails binnen 24 (kantoor)uren te beantwoorden.

Betalingen
U kunt betalen via PayPal, Ideal en Bankoverschrijving

Bank: ASN
IBAN/SEPA: NL05ASNB8821117537
BIC: ASNB NL21
Naam begunstigde: byligtenberg
BTW: NL003364953B60
KvK: 78674735

Levering wereldwijd!
Uw bestelling wordt geleverd op het adres dat u opgeeft bij het plaatsen van een bestelling in de webshop. Houd er rekening mee dat internationale levertijden variëren, afhankelijk van de locatie en mogelijk importkosten met zich meebrengen buiten de EU.

Nederland
Omdat de verzending op traditionele wijze door mij wordt gedaan, worden bestellingen binnen 5 werkdagen na de besteldatum klaargemaakt. Ik zal altijd de leveringsdatum doorgeven. Aangezien de fine art prints op aanvraag worden gedrukt, varieert de leveringsdatum.

Internationale zendingen
Omdat de verzending op traditionele wijze door mij wordt gedaan, worden bestellingen binnen 5 werkdagen na de besteldatum klaargemaakt. Ik zal altijd de leveringsdatum communiceren. Omdat de fine art prints op aanvraag worden gedrukt, varieert de leveringsdatum.
Houd er rekening mee dat internationale levertijden variëren afhankelijk van de locatie. Alle internationale pakketten worden verzonden met een trackingnummer, dat na verzending naar u wordt verzonden in een bevestigingsmail.

Als u uw pakket niet ophaalt
U krijgt altijd een herinnering als uw pakket niet wordt opgehaald door uw plaatselijke postkantoor. Als je je pakket niet op tijd ophaalt, wordt het teruggestuurd naar ons magazijn. Ter dekking van de kosten worden de bezorgkosten in rekening gebracht.

Vragen over leveringen?
Ik help  graag verder, neem dan contact met me op via marleen@byligtenberg.com.

Retourbeleid

Wanneer u om wat voor reden dan ook niet helemaal tevreden bent met de aankoop, kunt u het artikel ongebruikt en in de originele verpakking binnen 7 dagen na levering retourneren. Stuur me een e-mail op marleen@byligtenberg.com, zodat ik weet wanneer ik het pakket kan verwachten. De verzendkosten voor het retourneren van het pakket zijn voor uw rekening. Zodra ik het pakket heb ontvangen, kan ik het bedrag omzetten in een tegoed voor een toekomstige bestelling.

Let op: ik kan het geld niet terugbetalen als de 7 dagen na levering zijn verstreken.
Als het product beschadigd is door de postdienst of als je deze niet hebt ontvangen, wordt een vergoeding gegeven in de vorm van een tegoed voor een toekomstige bestelling.

Bedrijfsnaam: byligtenberg
E-mailadres: marleen@byligtenberg.com
Telefoon: +31(0)630745122
Plaats: Scheveningen (Den Haag)
Land: Nederland
KVK: 78674735
BTW: NL003364953B60

bottom of page