top of page
byligtenberg_strategic concepts.png

BYLIGTENBERG STRATEGIC CONCEPTS

CUT THE CRAP, just make a STRATEGIC CONCEPT

Weet jij waar je naartoe wilt, alleen heb je nog geen idee hoe je dit doel gaat bereiken? Ben je op zoek naar de kernwaarden en randvoorwaarden? Heb je prachtige onderzoeksresultaten op jouw bureau, enkel geen idee hoe deze te implementeren? Heb je het heel erg druk en kom je simpelweg tijd te kort om jouw visie of die van jouw organisatie op papier te krijgen?

 

Met mijn creatief conceptueel denken stap ik buiten de kaders en gebruik ik deze vaardigheid om complexe vraagstukken begrijpbaar te maken. Ik denk graag groot en ‘out of the box’. Ik daag jou en jouw organisatie uit dit ook te doen.

 

Om een alternatieve benadering voor het oplossen van een probleem te ontwikkelen analyseer ik de verschillende reeds bestaande theoretische ideeën en plannen. Dit maak ik voor jou inzichtelijk en vervolgens kunnen we samen kijken hoe deze al dan niet met elkaar verbonden kunnen worden.  

 

Mijn belangrijkste doel is om kansen te identificeren. Ik ontwikkel graag samen met jou een strategisch concept gevuld met doelen, doelstellingen, strategieën en tactieken.

 

Een strategisch concept is simpelweg een plan om doelen te bereiken. In zo’n concept staat tevens jouw visie of die van jouw organisatie omschreven. Ook evalueren we de reeds bestaande strategieën, bijbehorende keuzes en budgetten. Ik concentreer mij op een bepaald functioneel gebied, wat wij samen bepalen. 

 

Een duidelijke visie zorgt ervoor dat medewerkers het werk wat ze doen begrijpen en de rol in de organisatie waarderen. Dit geldt tevens voor de externe partijen waar een organisatie mee samenwerkt.

 

Het is jouw visie, het wordt jouw plan!

Klik hier om mij te contacten, om samen te starten met dit plan.

CUT THE CRAP, just make a STRATEGIC CONCEPT

bottom of page